Coșul meu

Cos cumparaturi

Categorii produse
Termeni si conditii

Termeni şi  Condiții ADC Blackfire Entertainment SRL

Înainte de a utiliza sau obține bunuri şi  servicii  prin intermediul  magazinului online, va rugam sa citiți cu atenție Termenii şi  Condițiile. Prevederile se completează  cu Legea 365/2002 privind comerțul electronic republicata cu modificările ulterioare şi cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în   cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Înainte de fiecare comandă plasată pe acest site, vă rugăm  să citiți  să vă exprimați  acord-ul  cu Termeni şi  Condițiile Magazinului. Neacceptarea Termenilor  şi  Condițiilor face imposibilă achiziționarea produselor oferite de Magazinul on line.

 

1. Administratorul Magazinului  online

ADC Blackfire Entertainment SRL facilitează achiziţionarea de mărfuri prin intermediul Internetului, la adresa: www.asmodee.ro denumit („MAGAZIN ONLINE”).

Site-ul www.asmodee.ro („Magazin Online”), este administrat de către ADC Blackfire Entertainment SRL cu sediul în București, Str. Daniel Danielopolu, nr 4-6, sectorul 1, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/40/9027/2014, având CUI RO33441607.

Termenii şi Condițiile  se adresează tuturor utilizatorilor Magazinului  ( denumiți în   cele ce urmează „Clienți”) şi stabilește modul în   care se efectuează  înregistrările de creare şi de utilizare a contului, rezervarea pe cale electronică a bunurilor disponibile în Magazin (“Produse”), plasarea unei comenzi pe site-ul Magazinului, încheierea  contractelor de vânzare a Produselor, precum  şi returul acestora.

Accesul în   magazinul online şi  utilizarea acestuia, se poate face sub rezerva acceptării de către dvs. a Termenilor şi  Condițiilor. Prin accesarea şi  utilizarea de date şi informații, precum şi prin achiziționarea oricărui produs, prin intermediul magazinului online, dvs. sunteți de acord să respectați aceste Termeni şi  Condiții.

 

2. Încheierea de contracte de vânzare on line

Contractul de vânzare a Produselor se încheie între utilizatorul Magazinului („client”), şi  ADC Blackfire Entertainment SRL

În momentul  plasării comenzii, Clientul va furniza informații reale şi  corecte. ADC Blackfire Entertainment SRL îşi rezervă dreptul de a refuza onorarea comenzii, în situația în   care  datele furnizate nu sunt suficient de exacte, fac imposibilă identificarea Clintului şi  implicit realizarea comenzii. Înainte de a refuza realizarea comenzii ADC Blackfire Entertainment SRL va încerca să îl contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a onorarea comenzii.

ADC Blackfire Entertainment SRL a luat toate măsurile tehnice şi  administrative pentru a proteja datele personale ale Clienţilor şi  preveni interceptarea neautorizata a datelor personale furnizate în timpul înregistrării contului de Client şi  utilizării magazinului on line.

Magazinul on line permite  plasarea comenzilor de Produse, în următoarele modalități:

A) pe pagina web a Magazinului on-line, urmând procedura de plasare a comenzilor. Comenzile sunt plasate on-line pe durata întregii zile, în toate zilele săptămânii.

B) telefonic, prin contact la numărul de telefon afișat în secțiunea Contact, Comenzile plasate prin telefon sunt primite în zilele lucrătoare între orele 9.00 – 17.00.

C) prin e-mail, transmiţând comanda cu Produsele la adresa: comenzi@asmodee.ro. Comenzile plasate prin poştă electronică sunt primite în zilele lucrătoare între orele 9.00 – 17.00. Comenzile plasate în zilele libere sau de sărbători vor fi prelucrate în decurs de două zile lucrătoare de la data plasării comenzii

 

A. Pe pagina web a Magazinului on-line Clientul poate plasa o comandă prin completarea formularului cu datele personale solicitate, necesare pentru expediere şi pentru generarea din sistem a facturii fiscale.  Pentru a plasa o comandă, Clientul alege Produsele din Magazin, după care se introduc în  “Coş” şi continuă procedura de plasare a comenzii selectându-se diferitele opțiuni. Clientul confirma selecția Produselor cu tasta „Trimite comanda”.  Până la momentul confirmării, Clientul are posibilitatea de a efectua modificări referitoare la Produsele din comandă, adresa  de livrare şi  datele de facturare.

Confirmarea de către Client a comenzii cu tasta „Trimite comanda” constituie acceptul  Clientului la încheierea contractului de vânzare cu ADC Blackfire Entertainment SRL având ca obiect produsele selectate.

Procedura  reprezintă  o confirmare a primirii de către ADC Blackfire Entertainment SRL a acceptului de achiziţie din partea Clientului şi  marchează momentul încheierii contractului de vânzare cumpărare on line.

 

B. şi C. În cazul comenzii Clientului, transmisă prin e-mail sau telefonic, Magazinul transmite confirmarea acceptului sau refuzul de a accepta comanda Clientului, la adresa de e-mail indicată de acesta. În   momentul  primirii de către Client a confirmării acceptului transmis de Magazin, se încheie între Client şi ADC Blackfire Entertainment SRL contractul de vânzare cumpărare a Produselor  comandate de Client.

În ipoteza în   care Clientul alege alta forme de plată decât “ramburs”, Magazinul îşi rezervă dreptul de a refuza executarea comenzii, daca : (i) datele de contact ale Cumpărătorului sunt eronate, imprecise, insuficiente astfel încât fac imposibilă livrarea mărfii, (ii) tranzacţia nu a fost autorizată în sistemul de plăţi electronice sau (iii) plata pentru comandă nu a fost efectuată în termen de 2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

 

3. Livrarea Produselor

Produsele  vor fi livrate la adresa indicată de către Client în comandă.

Livrarea prin curier a produselor achiziționate, se face intr-un interval de 4-7  zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Onorarea comenzii şi  termenul menționat mai sus poate fi decalat în   funcție de momentul înregistrării în contul bancar al Magazinului a preţului de achiziție a produselor  şi a eventualelor costuri cu livrarea ( în cazul alegerii de către Client al serviciul de plată online „Eu plătesc”).

Livrarea produselor se efectuează door to door, prin curierat rapid, deci independent de ADC Blackfire Entertainment SRL. Pot exista întârzieri fata de termenul de livrare stabilit în   momentul confirmării comenzii; în acest caz a ADC Blackfire Entertainment SRL nu își asuma nici o răspundere pentru activitatea firmelor de curierat.

 

4. Preturi, modalități de plata, facturare

Preturile  sunt afișate pe pagina dedicata fiecărui produs, şi  nu includ cheltuielile de livrare. Pe baza informațiilor  furnizate  de Client în   formularul de comanda, va fi emisa o factura pentru produsele livrate. Produsele vor fi însoțite de documentația prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat/e.

Clientul are posibilitatea de a  alege a metoda prin care achita preţul Produselor comandate şi  cheltuielile de expediţie:

 • “prin ramburs”, achitând firmei de curierat la livrare
 • prin sistemul de plată electronică „Eu plătesc”.

 

5. Reclamații privitoare la produse

Produsele cumpărate prin intermediul  Magazinului on line  poate face obiectul unei reclamații,  dacă prezintă defecte ce constituie neconformităţi cu contractul de vânzare încheiat.

Reclamațiile se vor trimite la adresa de mail reclamatii@asmodee.ro. Clientul va returna marfa împreună cu dovada achiziţionării ( factura din colet), la adresa: Str. Daniel Danielopolu nr. 4-6, sector 1, 014134, București.

In baza reclamației, Clientul are dreptul să solicite :

 • înlocuirea Produsului  cu un alt produs fără defect.
 • rezoluțiunea  Contractului  sau  reducerea preţului Produselor, dacă Vânzătorul nu înlocuieşte de urgenţă şi  fără mari inconveniente pentru Cumpărător, produsul defect.

In cazul în care reclamaţia nu este admisă, Produsele vor fi returnate împreună cu un raport referitor privind netemeinicia reclamaţiei.

Daca un Client  constată  deteriorarea Produselor în timpul transportului,  se recomandă să întocmească în prezenţa curierului un proces verbal de daune.

 

6. Returnarea produselor – denunțarea unilaterala a contractul de vânzare

Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără penalități şi  fără a  invoca un  motiv special, în   termen de 14 zile  calendaristice de la primirea  Produsului. Singurele costuri care revin în   sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform OUG nr.  34/2014 pentru persoane fizice ce achiziționează  produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Clientul trebuie să  notifice  ADC Blackfire Entertainment SRL intenția de a returna produsele achiziționate, sau de a de ai fi înlocuite produsele achiziționate,  prin orice mijloc de comunicare scris la adresa retur@asmodee.ro  în   termen de maxim 14 zile  calendaristice de la primirea produselor.

Clientul care a notificat ADC Blackfire Entertainment SRL ii revine obligația de a returna produsele în   maxim 14 zile calendaristice de la data  primirii produselor, în   caz contrar cererea de returnare nu produce nici un efect.

In cazul rambursării contravalorii produselor, aceasta se va face în   cel mult 14 zile de la data recepționarii produselor, prin virament bancar. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar în   contul IBAN specificat în mailul de  Retur (acesta trebuie completat corect, contul sa fie în  lei), în caz contrar ADC Blackfire Entertainment SRL nu este vinovat pentru depășirea termenului de 14 zile de plata a returului. Suma restituita nu include cheltuielile de transport.

In cazul înlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, acesta se va face în   condițiile şi  în   limitele comenzii inițiale.

Clientul va trimite produsele care fac obiectul retragerii din contract la următoarea adresă poştală: Str. Daniel Danielopolu nr. 4-6, sector 1, 014134, București.

Daca dorește sa returneze un  produs, Clientul nu trebuie sa  îl utilizeze.  Produsele primite nu pot fi utilizate înainte de a lua o decizie de retragerea din   contractul de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere din contractul de vânzare on line permite Clientului sa examineze produsul livrat, nu sa-l  utilizeze  şi  nici nu  oferă 14 zile de utilizare gratuita.

ADC Blackfire Entertainment SRL nu accepta  pentru returnare:

 • produsele care prezinta modificări fizice, urme de lovituri sau uzura, ciobiri, zgârieturi, deteriorări, etc
 • produsele care au făcut obiectul unei comenzi speciale, personalizate la cererea consumatorului
 • produsele care au fost desigilate şi nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile şi  eticheta integre

Produsele  returnate trebuie sa fie însoțite de factura originala regăsita în colet. Daca produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate şi  acestea. După recepționarea coletului, se va proceda conform solicitarii de retur: schimbarea produsului cu un altul sau returnarea banilor în cont.

Costurile directe de returnare a produselor achiziționate, incluzând dar nelimitându-se la transportul produselor, se vor suporta de Client şi  nu se rambursează.

 

7. Obligatiile parților în contractul de vânzare on line

Obligațiile Clientului – cumpărător:

 • sa furnizeze informații reale şi actuale despre persoana sau entitatea reprezentata, pe formularele de comanda, în   caz contrar exista posibilitatea refuzării comenzilor;
 • sa accepte soluționarea eventualelor nemulțumiri în   termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat  Magazinului on line;
 • sa accepte TERMENII şi CONDITIILE Magazinului on line,  odată cu lansarea comenzilor şi  sa achite contravaloarea produselor prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.
 • sa ia la cunoștința de Politica de confidențialitate şi Informarea generala a persoanelor vizate – clienți.

Obligațiile vânzătorului:

 • sa contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • sa livreze produsele în cel mult 7 zile de la confirmarea livrării, daca acestea sunt în   stoc;
 • sa utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanta cu secțiunea Politica de Confidențialitate, parte integranta  din TERMENI şi  CONDITII.

 

8. Dispoziții finale

Conținutul şi  design-ul Magazinului on line sunt proprietatea ADC Blackfire Entertainment SRL; sunt protejate de  legislația  drepturile de autor și a drepturilor conexe, prin urmare  este  interzisă orice utilizare ( copiere, reproducere etc) a acestora.

ADC Blackfire Entertainment SRL nu este responsabila de neexecutarea sau întârzieri în   executarea obligațiilor contractuale generate de cauze de forță majora sau cauze asimilate acesteia.

ADC Blackfire Entertainment SRL nu este responsabila de disfuncționalități ale conținutului Magazinului on line  generate de erori de funcționare a echipamentului tehnic, lipsa conexiunii la internet,  accesul neautorizat în sistemul informatic, erorile de operare, erori umane, situații de greva ale salariaților etc.

Conținutul publicat pe paginile  Magazinului on line  are caracter pur orientativ. Caracteristicile şi  documentația tehnica aferenta produselor afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători şi  furnizori, aceștia fiind singurii răspunzători pentru conformitate.

Imaginile produselor sunt afișate în   Magazinul on line cu titlu de prezentare şi  constituie o invitație la încheierea de contracte de vânzare. Aspectul real al produsului poate diferi de imaginea afișată, motiv pentru care ADC Blackfire Entertainment SRL nu își asuma nicio răspundere sub aspectul conformității imaginii cu produsul real.

Datele personale ale Clienţilor colectate în timpul înregistrării în Magazinul on line  sunt prelucrate de către ADC Blackfire Entertainment SRL in principal, în scopul executării comenzilor şi  în subsidiar, în   scopuri de marketing ( caz in care se solicita acordul  Clientului, exprimat separat). Clientul are următoarele drepturi : dreptul de acces, dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau completarea datelor incomplete, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la ștergerea datelor, dreptul de portabilitate a datelor  dreptul de a depune plângere la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, dreptul de a se opune prelucrării. Aceste drepturi sunt detaliate în Politica de Confidențialitate care completează Termenii şi  Condițiile.