Coșul meu

Cos cumparaturi

Categorii produse
Stiri

Ticket to Ride Europe: 15th Anniversary este o ediție limitată ce marchează 15 ani de la apariția pe piața a celebrului joc, o piesă de colecție “must-have” pentru iubitorii de boardgame-uri. Cu călătorii prin cele mai frumoase locații ale bătrânului continent, de sub umbra Big Ben-ului londonez până la impunătorul Colosseum din Roma, de la strălucitoarele domuri din Moscova până la delicatul Turn Eiffel din Paris, Ticket to Ride Europe: 15th Anniversary poartă jucătorii în aventuri de neuitat prin marile orașe ale Europei de la începutul secolului.

Citeste in continuare"Ticket to Ride® Europe: 15th Anniversary”, disponibil acum și in România!
De vorbă cu Tudor Șerban, fondatorul Red Goblin despre pasiunea pentru boardgames, jocuri preferate și planuri de viitor

Pasiunea mea pentru jocurile de societate a început cu un joc pe care unii l-ar putea percepe ca fiind complicat, însă eu am avut ocazia să îl descopăr prin intermediul cărților și anume Dune. În anii ‘90 când l-am descoperit prima dată am fost nevoit să îl scot la imprimantă pentru că nu se găsea nicăieri. Ulterior, am început să iau boardgames de fiecare dată când călătoream în afara țării și în acest fel am început să-mi formez propria colecție când ele nu erau atât de cunoscute la noi.

Citeste in continuareDe vorbă cu Tudor Șerban, fondatorul Red Goblin despre pasiunea pentru boardgames, jocuri preferate și planuri de viitor
Dobble Harry Potter!
Asmodee UK împreună cu Warner Bros. Consumer Products, prezintă noua ediție Wizarding World a unuia dintre cele mai vândute jocuri din Europa! Harry Potter Dobble îi va bucura pe fanii Harry Potter care pe parcursul jocului vor încerca să localizeze imaginea unică dintre cele două cărți, în această bătălie jucăușă de observare rapidă. Jucătorii vor avea sarcina de a alege imaginile potrivite dintre imaginile stilizate ale lui Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley, baghete, creaturi, creste ale casei Hogwarts și multe altele.
Citeste in continuareDobble Harry Potter!
Noul 7 Wonders

Jocul de strategie 7 Wonders, care deține distincția de a fi câștigat cele mai multe premii decât orice alt joc de masă din istorie, este recunoscut cu Pionul Platinum pentru vânzarea a peste un milion de unități.

Citeste in continuareNoul 7 Wonders
Small World of Warcraft - Days of Wonder

Days of Wonder și-a anunțat prima colaborare cu Blizzard Entertainment, prin introducerea Small World of Warcraft, un nou joc de societate care combină mecanica jocului de contro Small World cu celebrul univers Blizzard, World of Warcraft. Previzualizată la BlizzCon 2019, acțiunea din Small World of Warcraft se desfășoară în lumea fantezistă a lui Azeroth, unde cursele Alianței și Hordei - inclusiv Orci, pitici, trolluri și Worgen - se confruntă într-un conflict mondial.

Citeste in continuareSmall World of Warcraft - Days of Wonder

5 articole

Afiseaza pe pagina