Coșul meu

Cos cumparaturi

Categorii produse
Despre noi

Povestea ADC Blackfire Romania începe la București, la mijlocul anului 2014. Este o poveste care se bazează mai mult decât pe dorința de a duce în România o varietate atent selectată de jocuri și jucării. Se bazează pe nevoia de a educa cu privire la ce înseamnă o lume a jocurilor și a jucăriilor de calitate.

Astfel, în foarte scurt timp, ADC Blackfire Romania devine una dintre cele mai prezente companii de import și distribuție din România, specializată în jucării cu licență și jocuri de societate ce se bucură de popularitate pe piața internațională și locală.

Începând cu anul 2019 dezvoltarea ADC Blackfire Romania capătă noi dimensiuni prin fuzionarea cu grupul Asmodee.

Asmodee este producător și distribuitor mondial de  jocuri de societate, îndreptate către o audiență tot mai interesată de jocuri ca formă de divertisment, dezvoltare dar și stil de viață.

Prin fuzionarea celor două companii, publicul iubitor de joc și joacă din România este principalul care are de câștigat, având astfel acces la un portofoliu cu un număr mare de titluri ce se bucură de succes la nivel global, precum Dixit, Dobble, Catan, Pandemic și multe altele.