Coșul meu

Cos cumparaturi

Categorii produse
Politica confidentialitate

Politică de confidenţialitate (Privacy Policy)

ADC Blackfire Entertainment SRL cu sediul în București, Str. Daniel Danielopolu, nr 4-6, sectorul 1 înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/40/9027/2014, având CUI RO33441607, vă aduce la cunoștința,  în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR) şi legislaţia naţională privind protecţia şi securitatea datelor personale, în vigoare, Politica de confidențialitate a societății.

În sensul legislației în vigoare cu privire la protecția datelor, ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL are  calitate de  operator  , în activitatea de prelucrare a datele dvs. cu caracter personal, date pe care ni le furnizați , în mod direct, in calitate de client/utilizator site ( persoană vizată).

Aceasta politica ("Politica de confidențialitate") descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm prin Site, găzduit și operat în Romania de către SC ADC Blackfire Entertainment SRL.

Politica de confidenţialitate descrie tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care putem utiliza aceste date și cui le putem transfera. Tot în politica de confidenţialitate prezentăm şi măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă explicăm şi cum ne puteţi contacta pentru:

 • a vă exercita drepturile cu privire la datele cu caracter personal (dreptul de a accesa, rectifica sau şterge datele pe care ni le-aţi furnizat),
 • a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal;
 • a ne indica să nu vă mai trimitem informaţii despre produsele şi serviciile noastre;
 • a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile de confidenţialitate online.

Vă încurajam sa citiți aceasta Politica înainte sa folosiți Site-ul nostru. Folosind acest Site, sunteți de acord cu termenii si condițiile acestei Politici.

 1. Terminologie

În prezenta politică privind protecția datelor, folosim, între altele, următoarele expresii, în acord cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR) și legislaţia naţională privind protecţia şi securitatea datelor personale, în vigoare :

 1. a) Date cu caracter personal - orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”). O persoană fizică identificabilă este cea care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un identificator cum ar fi un nume, un număr de identificare, date despre locație, un identificator online sau unul sau mai mulți factori specifici fizici, fiziologici, genetici, mentali, economici, culturali sau sociali al acelei persoane fizice.
 2. b) Persoana vizată - orice persoană fizică identificată sau identificabilă, ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate de către operator (data controller) sau persoană împuternicită (data processor).
 3. c) Prelucrare - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează cu date personale sau cu seturi de date cu caracter personal, indiferent dacă are loc sau nu prin mijloace automate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
 4. d) Operator - persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singură sau împreună cu alții, determină scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
 5. e) Persoana împuternicită – este o persoană fizică sau juridică, o autoritate publică, o agenție sau un alt organism care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului. In înțelesul prezentului Regulament sunt persoane împuternicite ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL: administratorul site –ului, serviciile de curierat și serviciile de plăti on line.
 6. f) Terțe persoane - persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau un organism, altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită, care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite, este autorizată să proceseze date cu caracter personal.
 7. g) Consimțământ al persoanei - orice indicație specifică, informată și lipsită de ambiguitate a dorințelor persoanei vizate prin care acesta, printr-o declarație sau printr-o acțiune clară afirmativă, acceptă prelucrarea datelor cu caracter personal care îi privesc .
 8. h) Profilare - orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal care constă în utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau anticipa aspecte privind performanța persoanei fizice la locul de muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interese, comportament, locație sau deplasări.

 

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate și scopul în care le utilizăm

In cadrul acestui Site,  ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL colectează următoarele date cu caracter personal pe care dvs , în calitate de  persoană vizată le furnizați:

 1. In cadrul formularului de achiziție, când plasați o comandă, vă colectăm Datele cu caracter personal :
 • Nume
 • Prenume
 • Adresa email
 • Telefon
 • Adresa de domiciliu/livrare (inclusiv sector, oraș si județ)
 • Detalii de facturare
 • Metoda de plata

Folosim aceste date pentru a vă livra produsul comandat și pentru a vă transmite mesajele de actualizare prin SMS sau e-mail (de ex, actualizările comenzilor). Societatea noastră se angajează sa vă îndeplinească contractul de furnizare a produselor comercializate, livrarea produselor comandate și vă informează cu privire la statusul comenzii dvs.

De asemenea, folosim aceste date pentru a identifica preferințele dvs., și pentru a vă transmite informații prin e-mail, SMS despre noile noastre produse și oferte. Transmitem aceste informații numai cu acordul ( consimțământul) dvs. exprimat prin bifa in formularul de achiziție, la plasarea comenzii,  pentru a vă informa  cu privire la cele mai noi produse și oferte și pentru a ne asigura ca va oferim ceea ce va doriți.

 1. 2. Daca înregistrați cu un cont de utilizator,  vă colectăm:
 • Nume
 • Prenume
 • Adresa email
 • Telefon
 • Adresa de domiciliu/livrare (inclusiv sector, oraș si județ)
 • Detalii de facturare
 • Metoda de plata

În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu),  puteți  să adăugați date suplimentare, precum:  număr telefon mobil, data nașterii, adrese de livrare,  etc. Prelucram aceste date în scopul creării și administrării contului dvs. de utilizator.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL , iar contul creat va fi șters automat.

 

 1. In cadrul secțiunii newsletter, vă colectăm Datele cu caracter personal :
 • Adresa de email
 • Adresa IP

Folosim aceste date pentru a vă trimite materiale de marketing (adică mesaje care să prezinte noutăți, caracteristici noi sau oferte promoționale).

 

Nu vă vom trimite materiale de marketing dacă nu v-aţi dat consimţământul în acest sens, înregistrându-vă, in cadrul secțiunii newsletter, pentru a primi informaţii despre produsele noastre. Puteţi alege oricând să întrerupeţi primirea acestor materiale. Trebuie doar să respectaţi instrucţiunile incluse în e-mail, să bifați butonul de dezabonare.

4.. Istoricul achizitiilor si al produselor dorite ce ați achiziționat și ce ați păstrat în coșul dvs. sau în wishlist.

Folosim aceste date  pentru a vă putea comercializa produsele și implicit a ne îndeplini obligațiile contractuale fata de dvs, precum si pentru a vă furniza servicii de asistenta pentru clienți și a gestiona returnările.

 1. Informații despre telefonul sau laptopul dvs și despre modul in care utilizați website –ul societății.

Colectam  datele pe care dvs. le furnizați atunci când navigați pe website –ul nostru, inclusiv adresa de IP și tipul dispozitivului dvs. pentru a îmbunătăți website –ul și a vă oferi cea mai buna experiența de cumpărături,  dar și pentru a preveni și a detecta frauda împotriva dvs sau a societății noastre și pentru a ne îndeplini obligațiile legale privind protejarea datelor cu caracter personal furnizate de dvs.

 1. In cadrul formularului de contact/cereri persoane vizate, Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt :
 • Nume
 • Prenume
 • Adresa email
 • Telefon
 • Adresa de domiciliu

Folosim aceste date pentru a vă permite sa ne adresați diverse cereri, fie în legătură cu produsele  noastre, fie in legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului. Informații cu privire la drepturile dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul Site-ului și exercitarea acestora găsiți la secțiunea corespunzătoare din prezenta politica de confidențialitate.

 

 

 1. Răspunsurile dvs la sondaje, concursuri si promoții

Folosim aceste date  pentru a desfășura sondajul, concursul sau promoția , pentru a selecta un câștigător și pentru a îndeplini obligațiile contractuale către dvs.

 

 

 1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Colectăm și stocăm datele cu caracter personale pe care dvs. le furnizați cat timp aveți cont pe website –ul nostru , sau pe durata de timp necesară să vă furnizam produsul achiziționat. In baza unei obligații  legale sau pentru soluționarea unor eventuale litigii, este posibil sa păstram anumite date cu caracter personal o perioada de 10 ani, respectiv 3 ani, după ce va închideți contul sau după încetarea perioadei de timp necesara pentru livrarea produsului achiziționat.

 • În cazul în care sunteți client, prelucrăm datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin  ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL  (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data întocmirii).
 • În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau SMS-uri de acest gen. Ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul 11.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.
 • Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL  va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate l pe baza consimțământului exprimat de către dvs. înainte de retragerea acestuia.
 1. Cookies şi fişiere jurnal

Folosim tehnologia cookie în cadrul raportării statistice privind pagina web. Cookie este un fragment de informație trimis de o pagină web, salvat de browser-ul calculatorului dvs, pe hard disk. Acesta reține informații de care ar avea nevoie o pagină web pentru a vă personaliza experiența (adică imaginile dinamice de pe site) şi a aduna informaţii statistice despre pagina web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de Internet, țara de origine a vizitatorilor  şi adresele paginilor vizitate imediat înainte şi după intrarea pe pagina noastră. Informațiile din cookies ne permit să trasăm „click-urile” pe care le-aţi făcut (mai exact, căile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastră în timp ce trec de la o pagină la alta).

Prin utilizarea website –ului nostru , sunteți de acord sa plasați aceste tipuri de cookie –uri pe dispozitivul dvs. şi să le accesați atunci când vizitați website –ul nostru:

 • Esențiale – aceste cookie-uri sunt necesare pentru utilizarea corecta a website –ului. Ele permit funcții de baza precum „adaugă in cos” sau sa accesați zone securizate ale website –ului,
 • Preferințe – aceste cookie-uri rețin preferințele pentru a va face experiența de cumpărături cat mai facilă,
 • Analitice – aceste cookie-uri ne permit să analizăm modul în care clienții utilizează website –ul, pentru a îmbunătăți experiența la cumpărături,
 • de performanță și funcționalitate - aceste cookie-uri sunt folosite pentru a îmbunătății performanța și funcționalitatea website-ului.
 • Marketing – aceste cookie-uri permit furnizarea unor anunțuri personalizate, relevante pentru dvs. Totodată, ele limitează numărul de afișări ale unui anunț şi modul în care interacționați cu anunțurile din publicațiile on line.

Pentru o detaliere a tipurilor de cookies, vă solicităm să accesați Politica de cookies.

De asemenea, folosim şi fişiere jurnal de servere web standard care ne ajută să numărăm vizitatorii şi să evaluăm capacitatea tehnică a paginii noastre. Folosim aceste informaţii pentru a afla câte persoane vizitează site-ul, ne ajută să aranjăm paginile într-un mod atractiv pentru utilizatori, să avem o pagină uşor de folosit în browser şi să oferim vizitatorilor pagini mai utile. Înregistrăm informaţii despre traficul pe pagină, dar nu şi informaţiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre.

Folosim Google Analytics care ne ajută să măsurăm eficienţa publicităţii noastre şi modul în care vizitatorii folosesc pagina web.

Partea de „asistenţă” din bara de instrumente a majorităţii browser-elor vă arată cum să blocaţi acceptarea de noi cookies, cum să fiţi înştiinţaţi atunci când primiţi un nou cookie și cum să dezactivaţi cookie-urile existente. Fără cookies, s-ar putea să nu beneficiaţi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web.

 1. 5. Marketing

ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL, exclusiv în baza consimțământului dvs., transmite mesaje de marketing sub forma de e mail–uri și SMS, pentru a va aduce la cunoștința promoțiile, colecțiile și noutățile în rândul produselor comercializate. Aveți posibilitatea de a alege sa nu primiți mesajele  de marketing, în orice moment, printr–un simplu clik pe linkul de „DEZABONARE” din orice mail sau contactând echipa noastră de asistență clienți. Dezabonarea de la mesajele de marketing nu va opri comunicările de serviciu (actualizarea comenzilor).

ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL desfășoară activități de publicitate on line , direcționând bannere și anunțuri către dvs , în timp ce navigați pe alte website–uri , utilizând o varietate de rețele și tehnologi de marketing digital: pixeli, cookie-uri și identificatori. Bannerele si anunțurile sunt direcționate pe baza informațiilor disponibile despre dvs și activitatea dvs. pe site ul societății noastre.

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Pe site-ul nostru, utilizatorii se pot abona la newsletter-ul ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL. Formularul de abonare prevede ce date personale sunt transmise, precum și solicitarea de a primi newsletter. ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL informează clienții și partenerii de afaceri în mod periodic prin intermediul newsletter, despre ofertele societăți . Newsletter-ul poate fi primit de către persoana vizată numai dacă are o adresă de e-mail validă și se subscrie la acest serviciu.

La subscriere, un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail specificată de persoana vizată. În timpul subscrierii pentru primirea newsletter-ului, stocăm adresa IP a sistemului informatic atribuit de furnizorul de servicii Internet și utilizat de persoana vizată în momentul înregistrării, precum și data și ora înregistrării. Colectarea acestor date este necesară pentru a preveni o eventuala utilizare abuzivă a adresei de e-mail a persoanei vizate la o dată ulterioară.

Datele personale colectate în urma înregistrării pentru newsletter vor fi folosite doar pentru trimiterea newsletter-ului BLAK FIRE SRL. Abonații la newsletter pot fi informați prin e-mail, atâta timp cât acest lucru este necesar pentru funcționarea serviciului de newsletter.

Date cu caracter personal colectate de către serviciul de newsletter nu vor fi divulgate prin transmitere unor terțe părți. Abonamentul la newsletter-ul ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL poate fi denunțat de către persoana vizată în orice moment. Consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, pe care persoana vizată l-a exprimat la subscriere, poate fi revocat în orice moment. Pentru revocarea consimțământului, în fiecare newsletter se găsește un link. De asemenea, este posibil să vă dezabonați de la newsletter în orice moment direct pe site-ul nostru sau să ne comunicați acest lucru prin alte căi.

Abonarea si dezabonarea la newsletterul ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL  este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare:

6.1  Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricând clientul se poate dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email.

6.2. Mesajele trimise respecta legislația  Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comerciala așa cum este reglementată în legislația românească si internaționala.

6.3. ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați.

6.4. ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL  nu solicita Clienților sau Utilizatorilor săi prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

6.5. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru ștergerea acesteia.

6.6. Comunicările realizate de către ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL  prin mijloace electronice de comunicare la distanta (de ex  e-mail) conțin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului, la data transmiterii conținutului.

6.7. Următoarele acțiuni vor fi considerate tentativa de fraudare a site-ului/conținutul mesajului:

-  accesarea datelor de orice tip ale altui Utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

-  alterarea sau modificarea conținutul expediat prin orice mod, de către ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL către Utilizator/ Client

-  accesarea sau  divulgarea oricărui terț, conținutul expediat  de către ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL către Utilizator/ Client,  atunci când terțul nu este destinatarul legitim al conținutului.

 1. Datele cu caracter personal ale minorilor sub 16 ani.

Minorii cu vârsta de până la 16 ani nu ar trebui să transmită nici un fel de date cu caracter personal pe pagina web fără permisiunea (consimțământul sau aprobarea) tutorelui legal.

Site-ul nostru nu va colecta niciodată cu bună știință date cu caracter personal de la persoane despre care ar fi știut că sunt minori (sub 16 ani) și nici nu le va folosi sau dezvălui vreunei terțe părți neautorizate fără consimțământul expres al ocrotitorului legal ( părinți, tutore, curator).

Luând în considerare tehnologia disponibilă în astfel de situații, vom face eforturi rezonabile pentru a verifica dacă titularul răspunderii părintești pentru copil a dat sau a aprobat consimțământul precum și dacă datele cu caracter personal sunt introduse de un minor cu vârsta sub 16 ani. De asemenea, în formularul de contact,  exista o declarație pe proprie răspundere în sensul ca persoana vizata are vârsta minima de 16 ani.

 1.  Destinatarii datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL poate divulga prin transmitere datele dvs. către parteneri de afaceri,  către terțe persoane sau entități care sprijină  societatea noastră în desfășurarea activității prin intermediul website-ului, ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

- transmiterea este necesară unor informații in vederea furnizării produselor solicitate de dvs.

 - informația este necesară partenerilor ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii și livrării de  produse solicitate de dumneavoastră, de ex:  furnizorii de servicii de plata;   societățile de livrare și transport,  parteneri de publicitate. Societățile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai în măsura in care este necesara pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastră (de ex. transmiterea produselor comandate, procesarea informațiilor privind plata).

- transmiterea este necesară administratorului  website –ului, pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

- informația este necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL  prin intermediul Site-ului;

- transferul de date are loc în cadrul societăților din grupul ASMODEE HOLDING transmiterea de date cu caracter personal este necesară autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale dacă: a) este prevăzută într-o dispoziție legala; b) previne o infracțiune sau protejează siguranța naționala; c) protejează siguranța individului sau siguranța publica; d)  informațiile sunt necesare in vederea rezolvării diferitelor situații juridice.

- în cazul în care societatea noastră fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o alta companie, iar baza de date e transferată noului operator;

 

 

In ipoteza in care vor apărea situații menționate mai sus, veți fi anunțat prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site.

 

 1. . Modalități de plată: Protecția datelor cu caracter personal referitoare la utilizarea platformei „Eu platesc” ca procesor de plată.

 

Site –ul ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL are componente integrate ale serviciului  „Eu platesc”. „Eu platesc” este  un furnizor de servicii de plată online. Plățile sunt procesate prin așa-numitele conturi „Eu platesc”, care reprezintă conturi virtuale private sau de afaceri.  Un cont „Eu platesc” este gestionat prin intermediul unei adrese de e-mail, motiv pentru care nu există numere clasice de cont. „Eu platesc” face posibilă declanșarea plăților online către terți sau primirea de plăți.

Societatea care operează „Eu platesc” este EuroPayment Services SRL, cu adresa in Str. Ion Câmpineanu, nr 11, Bl. Union, etaj 8, camera 803, Sector 1, București, 010031, România, Registrul Comerțului J40/9950/2006, CUI RO18773866, Procesator de date cu caracter personal 5804/2007.

Dacă persoana vizată alege „Eu platesc” ca opțiune de plată în magazinul online în timpul procesului de comandă,  datele persoanei vizate sunt transmise automat către „Eu platesc”.Prin selectarea acestei opțiuni de plată, persoana vizată este de acord cu transferul datelor cu caracter personal necesare procesării plăților.

Datele personale transmise către „Eu platesc” sunt de obicei numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, adresa IP, numărul de telefon, numărul de telefon mobil sau date BANCARE necesare procesării plăților.

Persoana vizată are posibilitatea de a revoca în orice moment consimțământul pentru transmiterea  datelor personale către  „Eu platesc”. Revocarea nu are niciun efect asupra datelor cu caracter personal care trebuie colectate, utilizate sau transmise în scopul  procesării plăților.

 

 1. Link-uri către alte pagini

Atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o altă pagină web, prezenta politica de confidenţialitate nu se mai aplică.

Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul Site, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Vă încurajăm să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi pentru a înţelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare şi dezvăluire a datelor cu caracter personal.

 1.   Securitate

Securitatea datelor cu caracter personal pe care nu le furnizați  este importantă pentru noi. Societatea noastră a implementat  măsuri adecvate de precauție de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

 1. Drepturile dumneavoastră în legătură cu datele cu caracter personal colectate și prelucrate prin intermediul site-ului

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului UE nr.679/2016, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

 • dreptul de acces, adică dreptul de a obține din partea ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL, la cerere, o confirmare dacă se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, acces la datele respective și la informații despre prelucrare;
 • dreptul de a solicita rectificareadatelor cu caracter personal inexacte sau completarea datelor incomplete;
 • dreptul la restricționarea prelucrării, caz în care Datele NU vor mai putea fi prelucrate, cu excepția stocării, decât cu consimțământul Dvs. sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă sau pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice sau din motive de interes public important;
 • dreptul la ștergerea datelorcu caracter personal care va privesc („dreptul de a fi uitat”) daca Datele au fost prelucrate ilegal sau datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • dreptul de portabilitate a dateloradică de a primi datele cu caracter personal furnizate, structurat, într-un format care poate fi citit automat, inclusiv posibilitatea ca datele să fie transferate unui alt operator, în cazurile in care prelucrarea se bazează pe consimțământul Dvs. sau pe un contract sau prelucrarea este efectuata prin mijloace automate;
 • dreptul de a depune plângerela Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
 • dreptul de a va opune prelucrării , datorita situației particulare în care va aflați, prelucrării Datelor în temeiul intereselor legitime urmărite de noi sau de un terț și dreptul de a va opune în in orice moment prelucrării Datelor în scop de marketing direct, inclusiv creării de profiluri pe temeiul sau în scopul menționat.

 

Va puteți exercita oricare dintre aceste drepturi prin completarea unei cereri (va sta la dispoziție în acest sens, un Formular cereri persoane vizate, în secțiunea GDPR) și expedierea acesteia:

 1. prin email la adresa gdpr@blackfire.ro
 2. prin posta sau curier la adresa București, Str. Daniel Danielopolu, nr 4-6., sectorul 1 – cu mențiunea în atenția Responsabilului cu protecția datelor.

ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL nu intenționează să transfere datele dumneavoastră personale către o țară terță sau o organizație internațională.

ADC BLACKFIRE ENTERTAINMENT SRL nu deține și nu utilizează procese decizionale automatizate, incluzând crearea de profiluri așa cum este prevăzut la art. 22 din Regulamentul (UE) 2016/679.

 1. Actualizarea politicii de confidenţialitate

Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu va reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordam cea mai mare importanță  aspectelor legate de confidenţialitate şi intenționăm să rămânem pe deplin conformi prevederilor legale în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal.

Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.